Kelly van der Veer blijkt actief als prostituee in Haagse cl

Kelly van der Veer blijkt actief als prostituee in Haagse cl

Berichtdoor moderator op zo 27 nov 2016, 12:28

De transseksuele mediapersoonlijkheid Kelly van der Veer (36), die landelijk bekend werd door haar verschijning in de realityreeks Big Brother, heeft een opvallende carrièreswitch gemaakt. De voormalige webcamgirl blijkt sinds enige tijd actief als prostituee bij de sjieke Haagse seksclub Diane's Secret.
Op de site van het bedrijf aan de Laan van Nieuw Oost-Indië tussen Voorburg en Den Haag wordt Kelly aangeprezen als 'nieuw, met lange benen en stout'. En, zo wordt bij een aantal pikante foto's van haar gesteld, ze heeft 'een heerlijk pretpakket'. Kosten van een uurtje Kelly die tot maximaal 12 uur 's nachts actief is: 150 euro. Wie vaker gaat kan via het spaarsysteem van de club toewerken naar een korting van een paar tientjes.

Kelly bevestigde vrijdagavond aan het AD dat ze er daadwerkelijk werkt. Maar ze wil er verder niet op ingaan. ,,Dat doe ik pas als de tijd daar rijp voor is.'' Hoe dan ook neemt de in Hilversum wonende Van der Veer haar hondje altijd mee naar Den Haag. ,,Die laat ik tussen de bedrijven door netjes langs de laan uit.''

De loopbaanswitch van Kelly is opvallend te noemen. Eind vorig jaar kondigde ze aan de bewust stoppen met haar werk als webcamgirl. ,,Ik ben nu 35 en ik kan - hoewel ik er nu nog prima uitzie - niet eindeloos door. Als ik stop staan er ongetwijfeld lekkere dames te popelen om mijn job over te nemen. Daar wens ik ze alle succes mee. Zelf zal niemand mij meer zonder kleding zien. Hooguit in de privésfeer.''

Wending
Ze vertelde ook: ,,De tijd dat iedereen zich aan mij kon verlekkeren is echt voorbij. Ik ben als mens gegroeid en daar past dit werk niet meer bij''. Kelly volgde een opleiding tot make-upspecialiste om haar leven een andere wending te kunnen geven. En ze zei in september 2015 dat ze op termijn weer terug zou willen op tv. ,,Dat lukt niet als ik blijf webcammen. Dan neemt geen tv-maker me serieus''.

Waarom Kelly bij de club is gaan werken, is onbekend. Een verslaggever van Shownieuws probeerde haar voor de deur van Diane's Secret wat vragen te stellen over haar nieuwe bron van inkomsten. Maar ze hield haar lippen stijf op elkaar.

http://www.ad.nl/show/kelly-van-der-vee ... ~a24af443/

moderator
 
Berichten: 13
Geregistreerd: vr 07 aug 2015, 14:49

Keer terug naar Nieuws uit de Prostitutiebranch

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast